Tisdag

Den 2014-10-28, kl 22:22:00
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
      
      
 
Idag har jag bara varit hemma och pluggat. Blir en hel del sånt nu, är helt slut på kvällen så det är skönt att man kan sätta på ett avsnitt av Vampire diaries så man får slappna av och bara najuta. Älskar att den nya säsongen börjat och jag älskar den, som vanligt är jag helt fast. Fick även månadens glossybox idag. Helt okej innehål och jag ögonskuggan från make up store kommer bli användbar eftersom den har en sådan härlig höstfärg!

Måndag

Den 2014-10-27, kl 21:33:00
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Idag blev det att åka ner till Karlstad för att gå på sista föreläsningen innan tentan nästa vecka. Det var också enda lektionen jag hade denna vecka så nu är jag bara hemma och pluggar stenhårt! Hade även mina fina vänner i Karlstad så åkte in till stan och träffade dem och hängde ett tag. Sedan mötte jag upp Mamma som kommit ner då vi skulle iväg på sminkkurs med Make up store. Fick en hel del bra tips som man inte tänkt på tidigare så jag kan verkligen rekommendera det. Blev även några små inköp, en ögonbrynspalett och en grymt bra conceler som jag haft förut! Blev även lite andra inköp så som halsband och underkläder. 

Söndag

Den 2014-10-26, kl 18:03:46
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
          
Ännu en helg som snart är slut. Har haft så fullt upp att tiden bara rusar fram. Denna helg belv det att skriva högskoleprovet som tog hela dagen. Det var väldigt stor skillnad mot när man skrev det första gången, det kändes lättare då man visste vad man skulle göra och det gick faktisk lite bättre än första gången. Lördagkvällen spenderades med härliga tjejer här hemma hos mig innan vi drog vidare ut och hade riktigt kul. 

I'm back

Den 2014-10-24, kl 22:44:00
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
     
 
Eller jag tror så iaf, jag vet inte riktigt hur lång tid jag inte har bloggat men det är ett x antal månader. Skäms Rebecca! Men jag kändes inte som att det fanns något jag hade att berätta. Har jag det nu då? Haha jag vet inte riktigt men det har hänt en hel del i mitt liv och jag känner att det kan vara skönt att skriva av sig lite då och då, har faktiskt saknat att blogga och kanske kommer jag misslyckas ännu en gång eller så kommer jag bli fullt engagerad och bjuda er på härliga snaps av mitt liv här har ni två iaf! Selfie bilden är ifrån onsdags då jag blev såhär fin i håret av bästa frisören Amanda och salladen är min belöning igår efter att ha gjort den första stora tentan.