17:31

Den 2012-07-30, kl 17:31:38
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Jag vet, jag vet! en vecka sedan senaste inlägget och det är inte alls bra men jag har faktiskt haft riktigt mycket och göra. Har tillbringat mycket tid nere i bada i våran sommarstuga. Kusinerna är i Torsby och hälsar på så man måste passa på att umgås med dem. När jag inte har varit i sommarstugan har jag umgåts med Olivia och haft massa träningar så på nåt sätt har bloggen fått försvinna ett tag men nu när det bara är en månad kvar av sommarlovet ska jag försöka komma igen och lägga upp lite mer! Nu drar jag på match, håll tummarna för att vi vinner!

08:47

Den 2012-07-23, kl 08:48:02
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Idag tar jag en tur till Karlstad.
Ska hämta hem en av våra tre bilar som vi var tvungna att lämna när vi hämtade den nya i Göteborg och när vi ändå är där nere så passar vi på att göra små inköp på saker vi vet att vi behöver. Ikea är ett av stoppen och jag ska försöka få en lampa till min lampskärm så att jag kan få lite ljus i mitt rum. Det kommer behövas nu när dagarna blir kortare och kvällarna mörkare.

11:29

Den 2012-07-21, kl 11:29:43
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Har haft fullt upp nu den senaste veckan och därför helt glömt bort bloggen. Har försökt att njuta av sommaren och hittat på nya och roliga saker. Nu har ju den så kallade Country festivalenstartat i Torsby, var ute igår och hade roligt med mina vänner och kanske drar ut idag med. Men innan dess så ska jag iväg till sommarstugan och njuta av solen och kanske så blir det att bada lite också men bara kanske.

11:48

Den 2012-07-18, kl 11:48:30
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
                                  
Välkommnar träningsvärken. Mina ben är sprängfyllda med träningsvärk, ser riktigt kul ut när jag försöker ta mig ner för trappan! Jag säger bara att det är tur att det är vilodag idag. Vad ska man hitta på annars idag tro? Kanske ska baka något eller titta på lite serier? hmm ikväll så blir det i alla fall lekstund med Olivia, vi har ju våran Summer bucket list vi måste påbörja!

23:45

Den 2012-07-17, kl 23:45:27
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Har precis packat upp alla saker ifrån helgen.
Hade en trevlig helg med fint väder nere i Dalsland, i Göteborg var det lite mer blåsigt men det var bra där med. Köpte mig lite saker nere i Göteborg till rummet som jag har ställt i ordning idag, nu fattas det bara att sätta upp lampan och några tavlor så är jag klar för tillfället med mitt rum. Annars så har vi träningsvecka denna och nästa vecka så det är hård träning som gäller. Var även iväg på kommunmästerskapen förut. Såg finalen där Nordvärmland spelade emot Västanvik. Vinsten gick till Nordvärmland som utklassade Västanvik. Hmm ett ganska spritt inlägg med allt möjligt jag har att berätta.

Den 2012-07-14, kl 18:23:08
Filed in | Kommentarer: 0

Okej, nu ska vi se om mobilappen för blogg.se fungerar. Har helt okej väder här i Bengtsfors och nu ska vi snart iväg till farbror för att grilla. Var iväg på stor auktion idag men trots att jag tycker om gamla saker som man kan göra i ordning och blanda med allt modernt som finns hemma så fann jag inget jag tyckte om. Tycker det är riktigt skönt att vara här nere och göra spontana resor på olika saker!


17:27

Den 2012-07-13, kl 17:27:59
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Reseoutfit. Nu åker vi ifrån Torsby till orter längre söder ut. Passar även på att åka ner till kusinerna i Göteborg på måndag innan vi begär oss hemåt.

11:27

Den 2012-07-13, kl 11:27:01
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Är det uppenbart för dig.
Varit vaken i två timmar nu och jag har inte ens lyckats ta mig ur sängen. Kan inte förstå varför jag blivit så otroligt morgontrött. Jag har alltid varit den som kommit lätt upp på morgonen men nu så skriker sängen till mig och jag kan inte motstå frestelsen att ligga kvar.

Idag åker vi ner till Dansland, yeah 2 timmar i bil. Typiskt att solen ska ha hittat till Torsby när jag drar här ifrån. Tänkte även passa på att varna alla eftersom det är Fredagen den 13 idag. Jag själv kommer säkert ha maximal otur men förhoppningsvis överlever jag även det.

16:44

Den 2012-07-12, kl 16:44:51
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
                               
                                

Trött tjej efter promenad. Springer just nu runt och letar saker som jag ska ha med ner till Dalsland. Ska träffa stora tjocka släkten där nere. Enligt väderprognosen så ska det bli fint väder vilket inte skulle vara helt fel. Sena sommarkvällar med solen som lyser och fint sällskap är något jag tycker fruktansvärt mycket om. Ska även vila upp mig extra mycket nu innan hård träningen drar igång inför höst säsongen.

19:07

Den 2012-07-11, kl 19:07:33
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Alla har vi våra egna små problem.
Det kan vara allt från ett krossat hjärta som möter ett par trasiga byxor som slutar med att man sitter och surar till väderprognoserna. Det spelar ingen roll om man tror att allt är perfekt hos någon annan så har alla sina problem. Det är olika tillfällen i livet som ger olika stora/små problem. Men glöm inte att ingen är perfekt, vi alla har något som gör att vi sticker ut. Vilket jag tycker är fruktansvärt bra.

19:48

Den 2012-07-10, kl 19:50:09
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Rockigt väder.
Det är sådana dagar som idag som jag älskar att musiken finns. Jag kan sitta i timmar och bara lyssna leta och sjunga med i låtar. Ibland kan jag till och med bara få något ryck och dansa runt. Jag är förälskad i mina svenska artister Laleh, Kent och Thomas. Jag gillar verkligen er!

21:41

Den 2012-07-08, kl 21:43:03
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Shopping dag. Ja pappa väckte mig imorse med frågan om jag vill åka till Charlottenberg. Jag som är en shopaholic tackade ja till det direkt och nu sitter jag här med mer prylar, en jobbig huvudvärk och några hundralappar fattigare. Vet att jag en gång i tiden lovade er bilder på mina senaste köp som då var ett flertal klänningar. Jag har varit super duper dålig på att ta kort, så ni kommer få vänta ett tag till. Men om jag har orken till det så ska jag ta tag i det imorgon, JAG LOVAR!

23:39

Den 2012-07-07, kl 23:40:12
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
                                    
                                     

Idag har jag och min familj spenderat tid tillsammans genom att se på Rally Cross.
I Östmark så har det under dagen anordnats SM tävlingar och när vi inte har annat att göra så åkte vi upp och kollade. Helt okej att kolla på men det var kanske inte toppen vädret så det var tur att jag tog mina gummistövlar för det var riktigt lerigt och geggig där uppe. 

00:03

Den 2012-07-07, kl 00:04:00
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

                                                                    Skor - Converse, Shorts - Gamla avklipa Gina Tricot byxor, Linne - Monki

Slänger in ett snabbt inlägg om gårdagens outfit. Enkelt och avslappnat vilket kan vara skönt en varm sommardag.  Har dock inga bilder på de accesoriarer jag hade till men när jag kör på kläder i svart och vitt så försöker jag att ha färgade smycken eller en färgad bh för att liva upp outfiten. 

23:52

Den 2012-07-06, kl 23:52:49
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Är det bara för mig mobilnätet krånglar? Blir lite små irreterad när sånt händer, gäller all teknlogi. Har man köpt något dyrt så ska det fungera och inte hela tiden krångla, stängas av eller nått liknande. Idag så använder varje människa så mycket olika tekniska föremål så det är inte konstigt att det blir krångel. Man brukar ju säga att det var bättre förr när man på det gamla vanliga viset fick springa runt till gårdarna när man ville någon något istället för att skicka ett SMS. Bättre motion och mindre krångel det är vad det resultatet visar. Kanske borde vi ungdommar som är födda i teknologins värld testa på detta någon gång? Fast sanningen ligger nog i att vi är alldeles för lata!!

22:21

Den 2012-07-05, kl 22:21:46
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Tillbringat eftermiddagen vid sommarstugan.
Det är riktigt skönt att bara få njuta när det är sånt här fint väder. Har myst nere vid sommarstugan med grillad mat och bullar som efterrätt. Inte nog med att jag blivit röd fläckig av solen så har jag även blivit hur trött som helst. Känner att jag behöver min skönhetssömn inatt så att jag inte blir allt för utsliten nu under sommarlovet!!

13:43

Den 2012-07-04, kl 13:44:17
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
                                                                                         Thomas Stenström – Nåt annat, nån annanstans
Den här grabbens album har verkligen fångat mig. De sista året har de svenska låtarna med svenskt språk förbättras betydligt. Inget ont mot Uggla, har flera av hans låtar som favoriter, men unga nya artister har låtar som man kan lyssna på om och om igen. Riktigt kul och jag älskar när man finner låtar som stämmer in på en själv.

14:44

Den 2012-07-02, kl 14:45:04
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
                                               
                                                                                                                   Bild: Weheartit

Jag har blivit list tokig. Jag skriver listor om allt! Vart jag vill åka, vad man kan göra när man har tråkigt, vad jag ska spara pengar till, vilka kläder som jag ska köpa mm. Ska försöka att få någon ordning på det här, har minst ett tiotal dokument med olika listor. Vissa listor är jättebra att ha men denna bra vanan har gått till att bli en dålig vana.
 

21:35

Den 2012-07-01, kl 21:35:11
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
                                
  
Varit ute och övningskört. Har precis placerat mig ner för att se på Em finalen mellan Spanien - Italien. Jag vet inte om jag hejar på något av lagen, trodde att Tyskland skulle vinna men icke sa nicke. Nu ska jag fortsätta mumsa på lite smått och gott som vi har här hemma.