Redigerat bilder

Den 2014-01-29, kl 21:49:01
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Idag blev det en kort skoldag, en powernap och träning.Däremellan har jag redigerat en massa gamla bilder mestadels bilder ifrån balen i fjol, drömmer mig bort lite grann det är ju snart min tur att få vara fin och bli fotograferad av en massa människor och bara ha riktigt kul. Längtar såååå.
 

Helg update

Den 2014-01-27, kl 21:55:06
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Har haft fullt denna helg. Lördagen så åkte vi till charlottenberg och jag köpte bland annat detta ovanför, skorna var helt klart bästa köpet. Eftersom pappa fyllde år den dagen så åkte vi iväg till farmor för fika och födelsedagsfirande. Sedan blev det en tidig kvälldå jag skulle iväg på cup halv sex på söndagen. Spelade fotboll hela söndagen alltså och på kvällen kom mormor och morfar förbi på lite mer födelsedagsfirande. Idag är det måndag och ny vecka har börjat, prov och inlämmningsuppgifter är vad jag kommer ägna denna vecka åt. 

Chocolate chip cookies

Den 2014-01-23, kl 22:14:15
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Igår var det en kort dag i skolan och jag hade inget att göra på eftermiddagen så jag bestämmde mig för att baka. Det blev chocolate chip cookies, riktigt bra lev dom jag som älskar allt som har choklad i sig blev riktigt nöjd. 
Jag gjorde efter Leilas recept som du finner här

Söndagsmys

Den 2014-01-19, kl 17:58:40
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
          
 
Idag har jag verkligen söndagsmys. Har sett på serier, myst i soffan framför tv och sett massa sport och verkligen inte gjort ett endaste dugg. Men det är väl det söndagar är till för. Ska försöka att planera lite nu inför veckan och åtminstonde kolla igenom alla skoluppgifter, men vi får väll se hur det blir med det. 

Hektiska dagar

Den 2014-01-17, kl 19:17:43
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Har haft ett par hektiska dagar med träning, skola och annat smått. Fick bland annat hem min balklänning som jag beställt igår men när jag öppnade paketet så var det fel färg. Förutom det så var den perfekt så denna dag har gått åt till att fixa allt och rätt färg är nu beställd. Har tränat på ordentligt denna vecka och idag lider jag av träningsverk i hela kroppen. 

Vinterland

Den 2014-01-14, kl 22:14:53
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Nu har även Torsby blivit ett kallt vinterland. Har snöat hela dagen och man har hållit på att frysa fötterna av sig. Hade en kort dag i skolan och sedan blev det av till gymmet med Amanda där hon visade mig lite övningar och körde helt slut på mig, somnade faktiskt när jag kom hem... Men tack för att du ville hjälpa mig lärde mig jättemycket! 

Ny dator

Den 2014-01-13, kl 19:10:05
Filed in - Livet | Kommentarer: 1
 
Ledsen att jag inte uppdaterat på ett tag men det beror faktiskt på att min skoldator lagt av. Har nu lämnat in den på lagning men jag tyckte det också var dags att köpa en dator som jag kan ha här hemma. Så jag och pappa åkte idag iväg till Karlstad och köpte denna fina dator vilket jag är jättenöjd över!

sista dagen

Den 2014-01-08, kl 21:28:40
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
      
Nu är sista dagen av jullovet snart slut och imorgon är det skola igen. Denna dag har jag spenderat på bästa sätt med lunch tillsammans med mina härliga tjejer, träning och fixa lite innför morgondagen. Måste säga att detta jullov har varit väldigt skönt och välbehövligt men det ska ändå bli skönt att komma in i vanliga rutiner. 

Fotbollscup

Den 2014-01-06, kl 21:09:36
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
      
 
Nu är jag hemma efter en heldag med fotboll. Var iväg till skoghall och spelade inomhus cup där, kom till kvartsfinal där vi blev utslagna emot Kil. Jag är trots allt nöjd med dagen 1 mål och två assist samt att jag fick inhandla både en tränings tröja, ett par jeans och lite saker till balen. 

Helg

Den 2014-01-03, kl 17:09:58
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Helg igen! Tog en härlig sovmorgon imorse och sedan blev det mys tillsammans med min vovve i soffan framför tv med skidåkning. Men jag kände att jag inte kunde ligga där hela dagen så jag drog igång med att börja måla. Dörrarna på övervåningen ska bli vita så nu har jag grundmålat en av dörrarna och även lister runt. Känns som jag tjänat på mig rejäla vuxenpoäng. Ikväll blir det fredagsmys framför någon bra film!

2014

Den 2014-01-01, kl 17:15:36
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Då var det nya året här! Hade en helt okej nyårsafton med god mat och härliga mäniskor här hemma hos mig. Kommer inte ha någon årsreusme av året 2013 men tänkte istället berätta vad jag kommer blicka framåt av året 2014.
 
Jag har redan två resor bokade som jag ska åka på, barcelona med fotbollen och magaluf med bästa tjejerna. Jag ska ta studenten och jag ska fira med fester och annat skoj. Jag ska försöka jobba ihop en hel del pengar i sommar och jag tänker söka till universiteten och om jag kommer in så flyttar jag till göteborg i augusti. Under hösten kommer jag förhoppningsvis få lära mig allt möjligt och jag kommer förhoppningsvis träffa nya härliga människor. Sista delen av året har jag ingen aning om vad den komer bjuda på men den som lever får väl se. Jag kommer också njuta av detta år och jag SKA försöka blogga mer och intressantare.