ja vad ska man säga ?

Den 2010-06-30, kl 20:22:15
Filed in | Kommentarer: 0
HAHA !
Hur lyckades vi förlora? ja vi får väl skylla på den ur kassa målvakten som ska föreställa min pappa...
Har just spelat/tränat match mot p 97. Har ruskigt ont i benhinnorna nu också, jag som trodde det hade gåt över men inte de.

hade så tråkigt igår på eftermiddagen så jag gick ut och fotade lite.



kom igen nu jobba lite till...

Den 2010-06-24, kl 21:11:22
Filed in | Kommentarer: 1
Midsommar imorgon !

Förstår inte alla desa folk som ska plåga sig igenom borejoggen imorgon själv ska jag stå bredvid och heja på er allihopa !

haha fick ett roligt telefonsamtal förut!
Ni två det är ju fan ett stort jävla skämt bara!




Tiderna förändras, jag förändras !

Airplanes!




steeeka bort lite fläääsk

Den 2010-06-23, kl 16:47:44
Filed in | Kommentarer: 1
Blä lycka fan yes helvete

varför kan jag inte  bara må på ett sätt helatiden istället för att va helt jävla fuckt up och sen värdens lyckligaste?

Vädret på topp och solen bara steeeeker !
sitter just nu och bara försöker må gött. Kanske inte de lättaste när man vet att allt är över ja för nu är de klart. Inget mer någonsin och det känns både förjävligt och helt skit bra.
Skulle säkert kunna sitta och skriva i flera timmar om det här men nej nu ska ja gå vidare och se ljust på framtidens roliga gåvor .


minnena varar för evigt

Den 2010-06-21, kl 21:32:25
Filed in | Kommentarer: 0
Städade några lådor förut och fann ett brav som vi fick av våra mentorer när vi slutade 6:an,

Plötsligt har jag en massa barn som kryper runt bena på mig och undrar då för mig själv vad dom håller på med. vist ja - samling i ring på golvet.

ja det va inte länge sen detta hände ! Livet går så otroligt fort och vi måste ta vara på varenda sekund. Det goda och det onda för även om inte livet alltid ser ut som man vill så när man tänker tillbaka finns det bara bra stunder.
Man vill inte alltid växa upp. tänk om ett år har vi gått ur 9:an och då ska vi in på gymnasium. Vissa flyttar och ska klara sig själva andra stannar kvar, finner nya vänner ny kärlek och har ett halt annat liv.
Jag kommer sakna allt som har hänt mig. jag kommer sakna alla nya vänner jag har funnit och jag kommer sakna allt roligt jag fått upplevt och jag är så tacksamm över att just jag fått upplevt det !
Som en väns talesätt är , Lev i nuet !




Livet rullar vidare

Den 2010-06-21, kl 16:58:34
Filed in | Kommentarer: 0
vissa dagar är underbara, andra inte.

Nu är konfirmationen slut också och jag kommer sakna det !
Även om det innebar att gå i kyrkan prata om gud osv. så gjorde det inget eftersom det var med dom bästa man gick igenom det.
Men ur något ont kommer alltid något gott och med det menar jag att jag tjänat 3000 kr och ett pandora armband + 2 berlocker. Detta gillas !



så jävla glad

Den 2010-06-20, kl 20:49:48
Filed in | Kommentarer: 0
Alla har en punkt där allt bara rasar ihop.
När man har nått den punkten orkar man barar inte mer , man försöker och försöker men det går inte göra något längre och tillslut tappar man orken till att försöka occh så ligger man längst ner på botten och söker efter ljus glimtar. och tillslut ser man något ! De är dej man ser , fy fan va underbar du är. jag har altligen orkat upp på fötter igen och försöka, ett stort jävla TACK till dej ♥