dag 8

Den 2015-03-21, kl 16:47:00
Filed in - Resor | Kommentarer: 1
 
Denna dag spenderades på flygplatsen. Även om vi skulle åka på eftermiddagen så tog vi en sen morgon och bestämde oss för att vara i tid på flygplatsen, hatar att stressa när det gäller sånt. Resan hem tog ca. 6 timmar + 2 timmar i bil och måste säga att det var riktigt skönt att komma hem. Borta bra men hemma bäst!

dag 7 i NY

Den 2015-03-20, kl 10:44:00
Filed in - Resor | Kommentarer: 0
 
Sista heldagen i NY. Det blev mest att försöka leta rätt på det som man inte hunnit shoppa än men som stod på shoppinglistan. Fixade också med de sista presenterna som skulle med hem och måste säga att det för en gångs skull var lätt att hitta presenter! Brukar alltid tycka det där är jättesvårt. Kvällen ägnades åt att packa och försöka få lite ordning och reda. 

dag 6 i NY

Den 2015-03-18, kl 18:00:00
Filed in - Resor | Kommentarer: 0
      
 
Dagen spenderades framförallt i brooklyn. Vi åkte över med tunnelbanan och sedan gick vi en promenad på broocklyn heights så vi såg skylinen. Vi åt på pizza på Grimaldis vilket var väldigt gott och sedan bestämde vi oss för att gå över brooklyn bridge tillbaka till manhattan. Hade riktigt tur med vädret då det var ett riktigt promenadväder och solen sken igenom molnen. När vi gått över så blev det mat och sedan iväg till 9/11 memorial och 9/11 museumet. Tog ca. 2 och en halv timme för oss att gå igenom det! riktigt mycket saker att se och läsa om. Vi var helt slut efter dagen så vi bestämmde oss för att gå tillbaka till hotellet och bara slappa.   

dag 5 i NY

Den 2015-03-17, kl 16:41:00
Filed in - Resor | Kommentarer: 0
 
Denna dag så åkte vi bussturen som gick på övre manhattan och bronx. Var bland annat förbi yanke stadium och fick åka runt hela central park. Skulle verkligen vilja åka dit under våren/sommaren när träden blommar och det är grönt, då är det nog hur mysigt som helst med en stor park mitt i denna stad. Det är verkligen hur mycket som helst att se i NY och skulle behöva mycket mer tid för att verkligen hinna se och ta in allt som finns där. 

dag 4 i NY

Den 2015-03-16, kl 16:21:56
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Förmiddagen spenderade vi på en buss. Åkte runt och såg hela lower manhattan med kinatown, little italy och mycket mer. Som alla andra dagar så blev det att springa i affärer på eftermiddagen. Vi tyckte det upplägget var bäst eftersom affärerna hade öppet fram till nio på kvällen. Tänkte att det får bli ett par egna inlägg med allt som jag köpte, blev en hel del shoppat så om jag ska få med allt på bilder så är det nog bäst så!

Dag 3 i NY kväll

Den 2015-03-07, kl 19:16:00
Filed in - Resor | Kommentarer: 0
 
 
Kommer en liten bildbomb från rockafeller center. Underbar utsikt därifrån och jag älskar verkligen alla ljus som lyser upp staden!!

Dag 3 i NY

Den 2015-03-06, kl 20:49:00
Filed in - Resor | Kommentarer: 0
 
Eftersom jag redan lagt ut ett inlägg om de två första dagarna så blir detta om dag tre när vi var borta i New york. Det blev en tidigare morgon denna dag eftersom vi skulle iväg till frihetsgudinnan. Var vid frihetsgudinnan även sist jag var i NY men var aldrig upp i kronan vilket vi skulle denna gång. Sjukt trångt där uppe och hade nog varit lite mer av en upplevelse om det varit lite finare väder så att utsikten blev lite bättre men nu har jag gjort det iaf. Resterande av dagen spenderade vi på century 21 och hittade en massa grymma fynd till riktigt bra priser men kan säga att det tog sjukt lång tid och vi var helt slut efter en halv dag där!

Tisdag

Den 2015-03-03, kl 21:26:55
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Sedan jag kom hem ifrån New york har det gått i ett. Har blivit riktigt mycket plugg då jag hamnade en vecka efter så det har tagit lite tid att komma ikapp. Med bara en vecka kvar till tentan så känner jag att detta kan nog gå vägen även denna gång men det kommer som vanligt bli hård plugg sista veckan. Tänkte också läga upp dag för dag från New york med lite bilder och sånt, bjuder på en bild redan här.