Ny design

Den 2013-08-31, kl 16:14:59
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Lite annorlunda här. Tänkte att det var passade med en förändring då jag börjat om på nytt och blogga. Har på senaste tiden tyckt att det har varit så fint när det är enkelt och stilrent. Jätte nöjd med resultatet och förhoppningsvis så tröttnar jag inte på denna som jag brukar göra med alla andra designer. 

Fredag hela veckan

Den 2013-08-30, kl 17:52:53
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Så härligt med helg. Riktigt sköna fredagar med endast två lektioner på morgonen. Kommer upp i tid och kan faktiskt göra något vettigt av dagen. Högst upp på min lista idag står det - Måla naglarna så det är bara att sätta igång. 

Boots

Den 2013-08-29, kl 22:01:00
Filed in - Mode | Kommentarer: 0
1. Metal tip//New look 2. Rum moto boot//Jeffrey Campbell 3. Rosemont Chelsea//Lacoste 4. Clover pony//Acne 5. Alexa Zip Booties//3.1 Phillip lim
 
Vill ha ett par nu! Skulle väldigt gärna klicka hem ett av dessa par, skulle behöva byta ut mina gamla boots mot ett par nya fräscha inför vintern. Men just nu har jag köp stop inför USA så får hoppas att jag hittar ett par där annars kanske det blir att beställa hem ett par när jag kommit hem.

TV

Den 2013-08-28, kl 21:23:23
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Sitter nu och kolla på Idol 2013, det är nu som det är som bäst när man både får se dom bästa och dom värsta. Kvällen har även bjudit på brännboll med fotbollslaget, ett härligt gäng det där. Kul att bryta av och göra något annat som träning. 

Glossybox

Den 2013-08-27, kl 19:51:25
Filed in - Mode | Kommentarer: 0

Månadens glossybox! I maj så beställde jag hem först glossyboxen och varje månad nu under sommaren har den kommit med små roliga produkter. Jag har inte testat alla produkter men de jag har testat är jag nöjd med. Det bli även som en liten present när man får hem det där paketet och man har ingen anning om vad som kommer ligga i det. Riktigt rolig idé!

Helgen

Den 2013-08-25, kl 12:26:43
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
 
 
Fullt upp hela helgen! Efter skolan på fredag åkte familjen iväg till karlstad, fick bland annat tag på mobilskal och en vit stickad tröja vilket jag letat efter ett bra tag nu. Avslutade fredagen med fredagsmys framför Harry Potter. Lördag så var det match och efter det åkte jag iväg till Fia där det blev party med brudarna. Och nu är det helt plötsligt söndag! ;Match väntas även idag och sedan ska jag försöka njuta av det fina vädret och bara söndags lata mig. 
 

Sommarväder

Den 2013-08-22, kl 21:44:59
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
              
 
Fullt upp hela dagen. Fick en härlig sovmorgon i morse och sedan blev det iväg till skolan för första lektionerna för detta år. Slutade vid tre och sen var det iväg och köra på körskolan! Inte länge kvar nu tills jag också förhoppningsvis har körkortet i handen och kan sitta ensam i bilen. Efter körningen så blev det iväg på träning och kvällen avslutades med grillat, vitamin-kick och dokumentär om örnligan på tv3. 
 

Back in business

Den 2013-08-21, kl 13:07:00
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
 
Nu är jag tillbaka igen. Har haft ett uppehåll sedan februari någon gång eftersom jag inte har haft tid ork eller lust att skriva här på bloggen men nu har jag tänkt att dra igång igen och detta i samband med att skolan börjar igen. Går nu sista året på gymnasiet och ni ska få följa med på detta år som jag vet kommer bli ett av de bästa i mitt liv med bland annat new york resa, studentfester, studenten och en massa annat!