Polotröjor

Den 2013-10-29, kl 12:21:00
Filed in - Mode | Kommentarer: 0
Nu när kylan är här så kan det vara skönt med en varm tröja. I år har polokragen kommit tillbaka och jag tänkte därför att ge er en bild på sex snygga tröjor. Mina favoriter är den röda ifrån Jcrew och den ljusgrå i vänsta hörnet som är ifrån topshop. 

Johnny Bulls

Den 2013-10-25, kl 16:09:28
Filed in - Mode | Kommentarer: 0
 
Nu är dom här! Beställde dessa i september och trodde inte de skulle komma förrens efter New york men de kom idag! Har även beställt ett par höga Johnny Bulls som kommer finnas hemma efter New york så jag har inte riktigt betämmt mig än om det blir dessa, de höga eller båda! Riktigt nöjd är jag iaf och jag behöver verkligen ett par vinterskor så dessa kommer bli riktigt bra! 

Shopping lista

Den 2013-10-25, kl 12:04:00
Filed in - Mode | Kommentarer: 1
 
Imorgon åker jag till New york och har ju såklart gjort en shopping lista. Detta ovan är något jag verkligen hoppas på att få med mig hem! Har massa annat jag också vill ha med detta är några saker som ligger allra högst. Nr 1 är Michel Kors väskan eller Marc by Marc Jacobs klockan!

Modevisning

Den 2013-10-24, kl 21:29:33
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
        
        
Dagen har gått riktigt snabbt. Hade sovmorgon idag och hade en lektion sen blev det iväg och kolla film fram till tre sedan bar det hem. Har försökt packa lite och så har jag varit iväg på modevisning här i Torsby, inte alls bra bilder men det är bättre än inget. Kul att det anordnas något här i lilla Torsby!

Fotboll

Den 2013-10-20, kl 17:51:52
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Nu har vinterkylan kommit till Torsby. Varit iväg och sett sista allsvenska matchen mellan Mallbacken och Malmö, Malmö slutade som svenska mästare och firade sm-guldet. Är nu helt genomfrusen och har krupit ner under filten och fixat iordning varm choklad. Har även tagit fram raggsockorna för nu är vinterkylan verkligen här! Jag längtar redan till sommaren. 

USA

Den 2013-10-19, kl 11:24:03
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Nu är det sju dagar kvar tills jag sitter på ett plan påväg mot New york! Helt underbart. Kommer denna helg att fixa klart det mesta inför resan eftersom vi har rätt fullt upp under veckan i skolan med läxor, föreläsningar och mössutprovning. Har alltid drömt om att åka till USA och nu kommer den snart gå i uppfyllelse.

Favoriten

Den 2013-10-16, kl 20:29:27
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Jag älskar varm choklad! Har varit frusen hela dagen och måste säga att krypa ner under filten med en varmchoklad och sätta på ett avsnitt av gossip girl är helt klart min favoritstund på dagen. Denna kväll byter vi ut gossip girl mot att träna på samhällsprov. Kämpa nu Rebecca, snart är det höstlov!

Update

Den 2013-10-14, kl 22:05:09
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
          
 
Nu har jag haft fullt upp igen.Lördagen led jag av huvudvärk hela dagen så jag hade en sepåserie och sovaheladagen dag. Har kommit en bra bit in på Gossip girl och nu har även säsong 5 av the vampier diaries börjat! Love them both! Söndagen så bar det iväg till Karlstad en sväng med mamma, hade några ärenden att göra och idag har jag varit i skolan och sen iväg på fotbollsträning. 
 

Helg

Den 2013-10-11, kl 22:18:39
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
 
Fredagsmys! Äntligen är helgen här och jag spenderar min fradagskväll framför tv:en där jag sappar mellan fotbollen och idol. Riktigt härligt med en kväll i soffan där man bara kan ta det lugnt. Hade endast två lektioner idag men tog mig lite extra tid och fick lite gjort på projektarbetet också så kan väl säga att jag hade en väldigt lugn fredag och jag gillar verkligen mitt schema!

Tränat

Den 2013-10-10, kl 19:57:17
Filed in - Livet | Kommentarer: 1
         
 
Har precis kommit hem efter en spring tur! Har haft ett trääningsuppehåll på ca. 2 veckor dels för att jag varit sjuk och dels för att fotbollssäsongen varit över. Men nu orkade jag inte sitta still längre så gav mig ut och sprang lite. Sitter nu i soffan och är helt slut i bena. Men det är verkligen en skön känsla när man har sprungit klart.

Pink Fashion

Den 2013-10-09, kl 21:25:00
Filed in - Mode | Kommentarer: 0
Stövlar//Hunter Mössa//Monki Väska//Marc by marc jacobs Klänning//Billabong Palett//Zoeva
 
Oktober månad är månaden för bröstcancer. Så här har jag tagit fram lite roliga kläder i rosa. Jag tycker helt klar att man ska använda rosa under denna månad, man kan både ha flera rosa plagg om man tycker om färgen rosa annars kan man bara använda en rosa nagellack eller ett rosa armband! VÅGA ANVÄNDA ROSA!

Pluggat hela dagen

Den 2013-10-08, kl 21:37:50
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Har suttit framför datorn och pluggat sedan jag slutade vid två idag! Just nu har jag fullt upp med skolan och alla läxor, prov och presentationer. Just nu har jag all fokus på psykologi vilket jag har prov i på torsdag. Det är tur att vi har ett slappt schema så att man har lite tid över till detta. Imorgon är det föreläsning på morgonen och sedan har jag inte skola förens på eftermiddagen. Ett tvättäkta skolinlägg blev det idag men ska försöka få ihop ett roligare inlägg imorgon!

Måndagsmys

Den 2013-10-07, kl 20:25:00
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Idag har dagen precis som igår gått till läxläsning då jag varit ledig hela dagen. Har dessutom varit iväg till sjukhuset i Sunne med fina vovven som dragit ut en tand. Ska ägna lite extra tid åt henne nu på kvällen då hon varit seg och trött efter att varit nedsövd. Vovvemys!

Från helgen

Den 2013-10-07, kl 19:26:21
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
          
 
På något sätt har jag ingen tid att skriva i bloggen under helgerna. Har fullt upp med så mycket annat. Lördagen bjöd på shopping tur till charlottenberg. Blev ett par byxor och en blus. Trots att jag inte hade tänkt att handla något innan New york så var jag bara tvungen att köpa dessa två då det är så fina. Enda saken som är kvar att köpa innan New york är ett par mysiga byxor att åka i. Söndagen blev en läxläsningsdag eftersom jag har både en stor redovisning i engelska och ett prov i psykologi under veckan.

Klänningar

Den 2013-10-02, kl 21:32:00
Filed in - Livet, - Mode | Kommentarer: 0
          
 
Ååå har suttit hela kvällen och kollat på en massa fina balklänningar! Längtar så tills balen med alla fina klänningar och håruppsättningar. Som alla andra tjejer så har jag en bild i huvudet om hur jag vill att miin klänning ska se ut och jag tror att jag har funnit den! Så fin är den, är lyrisk som en liten unge. 

Blue, blue & blue

Den 2013-10-01, kl 19:22:00
Filed in - Mode | Kommentarer: 0
 
Tröja//Romwe T-shirt//Pull&bear Byxor//Joie Skor//Zara Väska//Marc by Marc Jacobs
 
Blått i stora lass. Härlig färg som är en av mina favoriter, bassar både till sommar och vintern och den piggar upp allt det svarta och dystra som är nu på hösten. Denna färg passar också utmärkt till alla årets guld accossiarer!