Helgen

Den 2013-11-25, kl 16:13:53
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Nu är helgen slut och måndagen är snart förbi. Har under helgen hunnit med att baka, träna, ha myskväll med finaste tjejerna och gjort massa läxor. Blir även en kortare vecka denna vecka då jag drar till göteborg på torsdag kväll. Planerat att åka till ullared och även testa storlekar på balklänningar vilket ska bli väldigt roligt!

långhelg

Den 2013-11-22, kl 21:02:40
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
 
 
Har nu tagit långhelg ända fram tills på måndag. Har denna vecka haft resursdagar ons, tor, fre det är dagar vi får till att jobba med sånt vi kommit efter med. Torsdag hade vi FN-spel där vi satt och hade en massa diskussioner, mitt lag (EU) vann bästa lag och fick en varsin biobiljett och en påse med tomteskum att dela med. Har annars under resurs jobbat en hel del med projektarbetet, nu har jag tagit helg och fredagsmyser med Idol! 

Lördagen

Den 2013-11-17, kl 12:24:19
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Jag vet att jag sa att jag skulle lägga upp ett inlägg igår men hade fullt upp hela dagen. Började skolan vid 10 där det var öppet hus. Massa roligt att se under dagen som slutade vid två då det för min del blev iväg direkt på träning och efter den var klar fick jag hjälpa mamma att göra sig iordning för 50 års kalas med 80-tals tema! Påkvällen blev det faktoriet och en helt awsom kväll. 

Fredag

Den 2013-11-15, kl 19:00:26
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
 
Denna vecka har det varit dålig uppdatering och det beror på att jag har haft så fullt upp. Har haft flera inlämningsuppgifter och prov nu innan resursveckan och byte av schema. Idag är det fredag och på schemat står Idol, fotboll och fredagsmys. Imorgon är det öppet hus så det blir en till dag i skolan innan det är helg. Som sagt resursrdagar till veckan och det betyder en lång helg vilket gillas mycket! Hoppas ni har en bra fredagskväll så ska jag höra av mig imorgon. 

Make up

Den 2013-11-12, kl 15:59:40
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Här är några bilder på smink och hudvårdsprodukter som jag köpte med mig hem ifrån USA. Kunde handlat hur mycket som helst där nere! Sephora var ett sagoland deras penslar var otroligt sköna och jag köpte med mig två kommer definitivt att beställa fler när jag har lite mer pengar på kortet! Dessutom är allt smink billigare vilket gör att man plockar på sig lite allt möjligt som kan vara bra att ha.
 

Del 1

Den 2013-11-09, kl 19:48:35
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Tänkte berätta lite om mina första två dagar i New York. Jag visade sist två bilder ifrån resan dit och vi åkte kl 11 ifrån Sverige och var i USA kl 13 amerikansk tid. Flygresan tog åtta timmar och sedan så är det sex timmars tidsskillnad. Fick vänta någon timme på flygplatsen då min moster och kusin kom med ett annat flyg. När vi väl hade lämnat av alla saker på hotellrummet så blev det iväg till Nike butiken för att försöka finna ett par träningsskor. Första inköpet var då gjort. På Söndagen så blev det iväg till frihetsgudinnan. Det var riktigt kul att se och fick en hel del fina bilder! Resten av dagen gick åt shopping. Det var riktigt skönt att få somna sedan på hotellrummet då vi vaknade kl 04 på grund av Jetlagen.

Fullt upp

Den 2013-11-05, kl 22:17:13
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
     
Har haft fullt upp de två senaste dagarna då vi haft lite inlämningar i skolan men imorgon planerar jag att skriva ett inlägg ifrån resan och lägga ut lite bilder! Ska bara försöka rensa upp lite bland alla dessa tusen bilder som tagits! Ger er två bilder ifrån flygplansresan dit som ett smakprov. 

Home Sweet home

Den 2013-11-03, kl 23:13:40
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Nu är jag tillbaka. Kom till Sverige imorse och pågrund av jetlagen har jag mestadels bara legat i soffan och sovit. Jag har haft en riktigt rolig vecka där vi har esökt massa platser och shoppat riktigt mycket. Kommer framöver lägga upp både bilder ifrån resan och bilder på det vi shoppat så håll utkik.