julen

Den 2013-12-26, kl 22:14:57
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Nu kan man säga att julfirandet är slut och nu börjar nyårs firandet. Har denna vecka hunnit med uppesittarkväll, julafton, julbord i dalsland och sedan utgång med finaste vännerna. Idag har jag haft en riktig slapp dag då jag inte gjort något alls. Har haft riktigt bra dagar denna vecka men det är på något sätt skönt att julen nu är slut och det nya året snart kommer. Hoppas ni också haft en bra jul med bra presenter och mycket med god mat!

jullov

Den 2013-12-21, kl 23:15:31
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Första dagen på jullov. Nu är det jullov och trots att det inte är snö ute så har jag med hjälp av grinchen, julklappsinslagning och annat julpynt fått julkänslor. Nu är det bara några dagar kvar och jag längtar precis som det ska va. Håller alla tummarna för att snön ska falla så att vi kan få en vit jul så är julen fullländad sen. 

Sjukling

Den 2013-12-16, kl 14:56:55
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Bild från studentfesten i helgen! White christmas party 
 
Måste säga det att jag verkligen inte är någon bra bloggerska. Har inte bloggat på en vecka så kanske är dax nu. Igår spenderades hela dagen i kristinehamn där vi spelade hallvärmländskan (fotboll) blev en bra dag med två segrar en oavgjord och en förlust. dock så vaknade jag upp i morse tätt i näsan och sjukt ont i halsen så denna dag har jag bara varit hemma och myst framför olika serier. Trots att det inte är kul att vara sjuk så är det lite skönt ibland att bara få vila. 

Julbak

Den 2013-12-09, kl 16:56:37
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Mobilbilder, så sorry att fokuset är helt fel och allt är suddigt!
 
Måndag igen och en ny vecka har startat. Under helgen har jag haft julmys och har bland annat bakat lussekatter för andra gången iår. Haha blev lite för lite sist så gjorde lite fler så att vi klarar oss hela jul. Ikväll är det tänkt att jag och mamma ska fixa lite mer julgodis och mysa med julmusik. Bara två veckor kvar nu.. 
 
 

Måndag

Den 2013-12-02, kl 20:19:00
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Har varit en riktigt lång dag idag. Hade en kort skoldag där jag också han att jobba med projektarbetet, sedan när jag kom hem drog jag igång julstädning av mitt rum. Ska bara sätta upp mitt julhjärta så är jag klar. Har nu precis satt på dessertmästarna där det är final. Riktigt kul att se vilka goda saker man faktiskt kan baka! 

Välkommen december

Den 2013-12-01, kl 15:39:52
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Första december. Idag är det första advent vilket har inneburit julmys nu på morgonen. Julkalendern började också idag och självklart har jag suttit och tittat på den och ätit lussekatter och druckit mjölk. Idag är det också skyltsöndag så nu har jag verkligen fått julkänslor och jag tycker det är riktigt mysigt!