2012

Den 2012-12-31, kl 13:28:10
Filed in | Kommentarer: 0
Jag startade året med en shoppingtur, vilket är något som präglat hela 2012 det stämmer verkligen att det man gör på nyår kommer hända under året. Försökte mig även på en sådan där skriv vad du gör varje dag men klarade bara några dagar och det förvånar mig inte!

Februari har jag ingen aning om vad jag gjorde, den månaden flög iväg och jag tog även en bloggpaus. Jag kände mig ungefär som på bilden nedan!

I mars längtade jag till sommaren och jag längtade tillbaka till andra sommarminnen, konfirmation, Köpenhamn m.m.

I april kom påsklovet. Jag vann på bingolotto, jag började fota mer och mer och blev faktiskt nöjd över några foton som jag lyckades ta. Kände mig glad och lycklig. Inhandlade bland annat mina älskade intesåvitalängre converse!

              
Maj var en jobbig månad, inte nog med att schemat var tufft och hårt så hade jag några dagar då jag verkligen hade otur! Månadens köp var helt klart mina Jeffery Campbell. Dessa är mina favorit festskor och är mina bästa vänner.
Sen kom sköna Juni och det blev mer och mer festande. Jag fick sommarlov och midsommar kom. Riktigt bra kväll det med mina fina brudar. Jobbade denna månad på kykogården vilket var ett slit men med det goda sällskapen så gick det lättare att klara av dagarna. Den månaden var en lycklig månad och jag var inspirerad till att vara kreativ. Var även en duktigt bloggare och gjorde det nästan varje dag!
  
             
Under Juli månad spenderade jag tid vid sommarstugan och ute i solen. Det var inte många soliga dagar så det var bäst att ta vara på de med sol! Här kom även lönen och det var underbart!    

Augusti började med Svennis Cup och mer jobb! Fick bra respons av både föräldrar, funktionärer, ledare och spelarna vilket peppade mig riktigt. Tog fler och fler matcher under denna månad och jag tyckte det var riktigt kul att döma. Under månaden åt jag mängder av jordgubbar med grädde och glass! I slutat av månaden startade även skolan och jag började andra året!

Under september fick jag köra rehab efter en stukad fot. Jag var iväg på dop och jag hade min födelsedag. Firade som bara den under Mârten och i slutet av månaden fick jag äntligen spela boll igen. Denna månadens inköp blev jeans!

Oktobers inhandlande blev en Kenza väska och ett underbart nagellack. Denna månad måste varit en av årets bästa eftersom min sötnos till hund flyttade till oss! Den månaden var det full fart och jag var glad!!

November började med en härlig halloween fest. Var däremot riktigt äckligt att städa dagen efter men vi hade en oförglömlig kväll!

I början av December och slutet av november spenderade jag tid nere i härliga Göteborg. Handlade riktigt mycket. Både till mig själv och julklappar! December gick riktigt fort och nu är det sista December och jag ska ha ett riktigt jävla bra nyår!

Nyårsafton 11:07

Den 2012-12-31, kl 11:07:15
Filed in | Kommentarer: 0
 
 
 
 

Några bilder ifrån julafton. Nu är det nyårsafton och det ska bli så otroligt skönt med ett nytt år och nya möjligheter. Bara få starta om. Mitt år har varit grymt så 2013 måste bli grymare. 

Julafton 13:14

Den 2012-12-24, kl 13:14:23
Filed in | Kommentarer: 0
 
Lite av det julgodiset som bakades igår under uppesittarkvällen. Kommer äta ihjäl mig av allt denna jul. Har hur mycket julgodis som helst, ska äta julmat idag och imorgon i fulla lass och sedan kommer det säkert finnas rester kvar i flera dagar fram över. Men är det jul så är det, det är väl därför nyårslöftet brukar bli att börja träna varje dag eller äta mindre med sötsaker. Tänkte i alla fall önska allla en riktig god jul!

Torsdag 20:50

Den 2012-12-20, kl 20:50:38
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Nu har jag jullov. 1 dag i skolan den här veckan och nu ska jag börja förbereda inför jul. Tog en sväng förbi Karlstad med pappa förut och på vägen hem hämtade vi upp moster och kusinen ifrån tåget. I helgen blir det julbak, inslag av paket och pynt i stora mängder. Ska försöka bjuda på så många bilder som möjligt.

Onsdag 14:59

Den 2012-12-19, kl 14:59:00
Filed in - Livet | Kommentarer: 0


Har inte orkat något de senaste dagarna på grund av att vinterkräksjukan kom och hälsade på mig i måndags. Är helt okej nu och varit det sedan i måndags så imorgon blir det att gå tillbaka till skolan. Sista dagen och sen är det jullov! Tänkte även passa på att visa er lite bilder från i söndags och gymnastikens julshow.

Söndag 11:53

Den 2012-12-16, kl 11:53:23
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Dop igår och sen iväg på tjejmys. Var en riktigt fin dag, kul att se alla igen och vi spelade spel och skrattade riktigt mycket. Idag har jag börjat med bakning av en av mina favorit kakor/tårtor och sedan ska jag iväg och kolla på de fina tjejerna som är med i gymnastik föreningens julshowen, blir att ta med kameran eftersom jag ska ta lite foton åt hemsidan.

Onsdag 22:18

Den 2012-12-12, kl 22:18:02
Filed in | Kommentarer: 0
 
12/12-12 sista gången på 89 år som datumet har likadana siffror. Många nygifta par idag. Även en av alla dagar som jorden skulle gå under, men nu är snart dagen slut och vi lever fortfarande så vi får väl se 21 om vi även överlever den dagen som ska vara en undergångs dag! Imorgon är det 13 och lucia, brukar alltid bli en riktigt mysig dag med lussekatter och peppakakor. 

Onsdag 16:14

Den 2012-12-12, kl 16:14:08
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Har precis kommit hem ifrån tandläkaren. Verkligen något jag inte tycker om! Man sitter där och gapar med massa verktyg i munnen och så ska den där tandläkaren försöka prata med en, jag förstår inte vad dom väntar att de ska få för svar. Det blir ju ungefär skjfjalgjek. haha dessutom måste man se riktigt rolig ut med huvudet upp och ner och en mun som är så stor den kan bli, haha.

19:27

Den 2012-12-11, kl 19:27:53
Filed in | Kommentarer: 0

(Bild ifrån Nelly)

Har sett hur de flesta har börjat prata om den omtalade nyårsklänningen. Det är alltid ett problem och hitta den där perfekta utstyrseln. Men jag har faktiskt redan hittat vad jag ska ha på mig. Jag har till och med två alternativ och längtar redan tills vi kör på nyårsfesten!

Måndag 17:25

Den 2012-12-10, kl 17:25:24
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Jag känner mig så långt efter med julpyntning och paket inköp m.m. Har varken haft tid eller ork till att göra det julmysigt som man ser att många andra redan gjort. Det har redan varit 2 advent och jag har inte ens fått upp mitt julhjärta. (istället för stjärna) Nästa helg är det också fullt upp och helgen efter är det ju jul. Nej jag får försöka ta tag i det här och börja julpynta under veckan!

Söndag 18:33

Den 2012-12-09, kl 18:33:47
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Äntligen hemma efter en heldag iväg på handbollsmatch. Öm och sliten i hela kroppen landar jag nu i soffan framför tv:n och inväntar solsidan. Det är helt klart söndagens höjdpunkt och något man längtar till under veckan. Ska även se avsnitten ifrån julkalendern som jag missat. Måste säga att julkalendern i år är riktigt bra och jag är so ett litet barn varje morgon.

Lördag 19:27

Den 2012-12-08, kl 19:27:25
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Idag har jag varit riktigt frusen. Började dagen med morgonträning och efter det har jag legat i soffan under filten. Det var tänkt att mamma och jag skulle köra en bakdag men vi båda har kände att vi inte orkade. Vi får se när den bakdagen blir eftersom imorgon blir jag borta på match hela dagen och nästa helg ska vi iväg på dop.

Fredag 21:20

Den 2012-12-07, kl 21:20:15
Filed in | Kommentarer: 0
Fredag idag och i vårt nya schema så är vi lediga alla fredagar fram till sportlovet. Riktigt skönt att få långhelg, desutom har vi sovmorgon varje måndag så helgen blir riktigt lång och skön nu de närmaste veckorna. Idag har jag myst med voven och försökt skriva lite på alla olika uppsattser vi har fått. Ska ävenförsöka att fixa mina naglar och måla något på någon snygg lack. Det är även på tiden att städa rummet.. men det känns som att det får komma efter jag gjort klart allt annat..

Fredag 15:01

Den 2012-12-07, kl 15:01:09
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Man kan verkligen säga att jag tagit en lång bloggpaus. Jag har helt enkelt inte haft orken och inte heller känt att jag har något att skriva om. Men nu är det december och julen är snart här så jag ska försöka att börja skriva igen. Bara jag bestämmer mig så ska det allt gå. Börjar med att skriva ett inlägg lite senare idag!