Spanien

Den 2014-03-31, kl 12:37:50
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
       
       
       
       
Okej, nu är jag tillbaka efter ca. 2 veckors uppehåll. Hade det riktigt bra i Barcelona med både fint och fult väder och det var riktigt skönt att komma ifrån vardagen ett tag. Vi bodde ca. 6 mil utanför Barcelona och vi spelade matcher, tränade och spenderade en dag i Barcelona centrum där det blev lite shopping. Längtar redan tills nästa resa blir om 2 månader!!

Resa

Den 2014-03-19, kl 14:28:13
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Nu är det bara två dagar kvar tills jag åker till Barcelona! Jag och mitt fotbollslag kommer åka iväg på tärningsläger från fredag till tisdag och det blev till storstaden Barcelona. Har varit där en gång förut för ca 3 år sedan och jag tycker väldigt mycket om staden, mysig men ändå stor! Ska bli så kul och jag hoppas verkligen på att det blir fint väder. 

Busy busy

Den 2014-03-16, kl 18:24:56
Filed in - Livet | Kommentarer: 1
 
          
Har varit dålig updatering senaste veckan men jag har haft fullt upp. Har bland annat varit och klipp mig hos Amanda och blev nöjd med min nya frisyr där jag klipte av en hel del hår. Nu under helgen har jag haft fullt upp med fotbollen då jag spelat två matcher och jag har även gjort lite på projektarbetet som ska in denna vecka!! Tiden bara rullar på och det är redan mitten på Mars och våren är här. 

PW

Den 2014-03-11, kl 22:01:41
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
      
Hade en riktigt kul kväll igår då jag och ett gäng vänner drog ut på måndagsfest! Blev inte allt för sen kväll och hade en härlig sovmorgon imorse så har haft en riktigt bra dag idag också då jag efter skolan tog en härlig power walk med Amanda. Är kär i detta vädret vi har nu och jag vill bara ha mer och mer, blir så himla pigg och glad när solen skiner. 

Sol!

Den 2014-03-09, kl 16:52:03
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
     
Det är så härligt nu när våren har kommit! Hoppas det verkligen det fina vädret håller i sig nu och att värmen börjar komma. Jag har idag fixat klart med lite läxor och börjat på det sista av projektarbetet som snart ska in!! Har också hunnit med en powerealk och varit iväg till sommarstugan där vovven har fått sprungit av sig riktigt ordentligt. Åå vad jag älskar detta väder.

Party

Den 2014-03-08, kl 23:39:10
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
        
Hade en härlig utekväll igår med finaste vännerna! Studentfest med temat att man ska vara utklädd till något som börjar på samma bokstav som ditt namn och jag tycker att väldigt många lyckats väldigt bra, själv va jag en rymdvarelse!  

Tisdag

Den 2014-03-04, kl 22:49:14
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
        
Idag har jag varit väldigt duktig! Har både tränat och bakat. Måste säga att det känns såå mycket bättre att baka något gott när man har tränat. Men om jag ska vara helt ärlig så skulle jag inte klara mig utan att få äta onyttigt. Väldigt många som kör på att äta nyttigt vilket jag tycker är jättebra och jag skulle gärna vilja hänga på men det går inte! Haha jag älskar sötsaker alldeless för mycket. 

Lördagen

Den 2014-03-02, kl 09:34:12
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Startade lördagen med ett härligt pass på gymmet. Skönt att jag är frisk nu eller iaf friskare. Efter det så blev det iväg och fira farmor då hon fyller år idag, efter det så har jag redigerat lite bilder från USA. Blev riktigt många bilder tagna där så det finns att göra! Lördagen avslutades med lördagsmys framför melodifestivalen och måste säga att melodifestivalen detta år inte har varit på topp! 

Film

Den 2014-03-01, kl 10:25:39
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
(google bild)
 
Då närmar sig det slutat på detta lov. Har gått riktigt fort men det har varit riktigt skönt. Har mestadels sett på filmer och serier denna vecka. Har bland annat sett på The book thief som är en film jag kan rekomendera, handlar om andra världskriget och en tjej som älskar att läsa böcker. Den är både spännande och sorglig och riktigt bra.