Twitter

Den 2014-02-25, kl 14:10:16
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Nu har jag också fallit i Twitter fällan. Vi får se hur det går för mig men jag har iaf lyckats med att posta ett inlägg och jag har till och med fått till en bakgrund. Känner mig riktigt nöjd så vi får se hur detta går och om det är något för mig. Jag heter, som ni kan se @rejohnsson. 

Biker jacket

Den 2014-02-24, kl 16:45:26
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
       
Har länge letat efter en jacka som har ett mer biker stuk och jag har tyckt om den jackan som fanns i H&M:s New Icone collektion. Och vet ni vad när jag var inne på H&M förra veckan så har de fått in den igen! Självklart klickade jag hem den och nu är den här. Den passar perfekt och jag tycker om den väldigt mycket, kommer använda den när jag vill blanda lite tuffare stil med lite mer enkel stil. 

Sportlov

Den 2014-02-22, kl 17:01:19
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Första dagen på sportlovet! Så skönt att äntligen ha lov, även om vi har ganska slappt schema så är det skönt när man får ett break med skolan och då man kan göra lite annat. Idag har jag mest suttit vid TV och tittat på OS. Jag som är sportintresserad tycker att det är jättekul nu med OS och det spelar ingen roll vilken sport det är så är jag lika insatt i alla speciellt när det är sverige som tävlar.

Bikini

Den 2014-02-21, kl 14:31:57
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Förra veckan så fick jag ett paket ifrån H&M och det innehöll dessa två fina bikinisar. Jag har länge letat efter en blå snygg och jag kunde inte bestämma mig så det får bli bägge två. De bästa med dem är att båda går att ha på två olika sätt vilket förhoppningsvis gör att man inte tröttnar på dem så fort. Dessa två kommer bli perfekta i Magaluf! 

Studentmössa

Den 2014-02-18, kl 22:26:49
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Förra måndagen så fick vi hämta ut våra studentmössor och här ser ni hur min ser ut. Allt är silver förutom insidan som är rosa och fin! Den passade perfekt och allt var rättstavat vilket var en lättnad men det känns väldigt konstigt att det är min tur att springa ut med den där mössan på i år. Det märks att man börjar samla på sig saker nu inför studenten. Studentmössan är här, balbiljetten är betald, balklänningen beställd och även studentresan beställd!! Känns overkligt!

Bildbomb

Den 2014-02-10, kl 20:21:45
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
        
        
        
        
         
Då var jag hemma ifrån norrland. Kom hem sent igår kväll och gick och la mig i stortsett direkt. Tänkte ge kort sammanfattning ifrån helgen och den började med resa på torsdag, på fredag blev det marknad där vi såg renar och is skulpturer och en massa mer. På lördag så grillade vi åkte lite skoter och mådde fint, trodde det skulle vara mer snö men det hade tydligen inte varit så lite snö på 50 år. Hade hoppats på att få se norrsken men jag får nöja mig med att möta vilda renar påvägen hem. Hade en riktigt bra helg men det är skönt att vara hemma. 

Norrland här kommer jag

Den 2014-02-06, kl 13:31:27
Filed in - Livet | Kommentarer: 0



Då var vi på väg. Gick upp kl fyra i morse och vid fem började resan norr ut! Har åkt i ca åtta timmar nu och tror vi kommer vara framme runt kl fem så tolv timmar i bil gör man inte ofta! Har iaf lyckats sova bort några timmar men om ni har något förslag på mer tidsfördriv så tas det gärna emot. Sjukt dålig täckning här uppe så blir inte så mycket uppdatering men ska försöka skriva och lägga upp lite bilder när jag kommer hem! 

This week

Den 2014-02-04, kl 17:11:54
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Skolan idag bjäd på matteprov men inte mycket mer än så. Provet kändes väldigt bra vilket gör mig väldigt orolig att det känns för bra. Annars så har jag haft en riktig tråkig dag, samma sak igår men denna vecka kommer bli mycket roligare då ag på onsdag kväll eller torsdag kommer åka till norr. Jokkmokk marknad är målet under helgen och om vädret tillåter så kommer vi åka de 100 milen dit och ha en riktigt rolig och spänande helg.  

Plugg

Den 2014-02-01, kl 17:12:40
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Nu har snart även denna lördag gått och jag tycker faktiskt att jag hunnit med väldigt mycket idag. Började med träning i morse och sedan har jag skrivit på hemtenta och tränat på matteprov. Har också suttit och myst framför tv och sett på skidåkning, det var till och med en rolig svensk dag med två tredjeplatser, det låter bra inför OS som jag kommer följa så mycket som möjligt. Älskar sport!