16:15

Den 2012-05-31, kl 16:15:34
Filed in - Livet | Kommentarer: 0


Tycker det är underbar att ta helg nu. Jag vet att det är Torsdag och det är så att imorgon så har våran skola en dag där vi ska arbeta med något hemma, sedan ge de pengarna som vi fått in till skolor i Afrika. En bra idé och en god gärning.

20:01

Den 2012-05-30, kl 18:11:04
Filed in - Bilder | Kommentarer: 0

Blev riktigt glad när jag såg att dessa underbara skor kommit in på henrykole. Beställde ett par på en gång och nu är de här. Är riktigt nöjd med dem och som många andra har sagt så är de lätta att gå i och väldigt bekväma.



17:55

Den 2012-05-30, kl 17:55:48
Filed in - Bilder | Kommentarer: 0


Äntligen har jag lite tid över. Mina senaste veckor har jag levt med mina skolböcker. Det är skönt att det snart är sommarlov och jag får pusta ut. Såklart sitter jag med mina böcker bredvid mig nu med men eftersom jag slutade vid halv 12 så har jag redan spenderat väldigt mycket tid tilsammans med dem idag.


Dagen har bjudit på otur otur och lite mer otur. Dagen började riktigt bra eftersom vi fick inställda lektioner osv. men när jag kom hem så hade min lampa åkt ur fönstret och ner i stenskivorna på utsidan, det var bara att börja att städa. Och när man står där och städar så hör jag hur mina byxor spräcker, inte direkt vad man vill höra när man står där med sopkvasten och är sur över annat. Men bara att bita i det sura äpplet, ska försöka mig på att laga mat nu får hoppas att den blir lyckad.