20:15

Den 2012-09-29, kl 20:15:56
Filed in | Kommentarer: 0
            
            
 
Lite av det som blev inhandlat i Torsdags. Alla tre plagg ifrån Gina. 
 

17:59

Den 2012-09-29, kl 17:59:06
Filed in | Kommentarer: 0
Jag har verkligen inte gjort ett endaste dugg idag. Har ägnat mina  vakna timmar till att se på några avsnitt av awkward. har dessutom släst lite bloggar men annars har jag varit riktigt lat. Kanske bjuderkvällen på något roligare eller iaf lite mer att göra. Annars får jag väl fortsätta med att vila upp mig inför morgondagen då jag kommer att ha lite mer fullt upp. 

19:25

Den 2012-09-28, kl 19:25:20
Filed in | Kommentarer: 0
            
 

Tjejkväll.
Igår tog jag mig en tur ner till Karlstad för att shoppa loss ordentligt när det var Tjejkväll i mitt i city. Massa affärer som hade öppet till klockan nio och i stort sett alla affärer hade erbjudanden. Eftersom jag egentligen tänkt att shoppa på lördagen så hade jag tittat ut massa saker som jag fick mycket billigare igår. Riktigt kul att Karlstad hittar på något kul mitt i veckan. På söndag har faktiskt Torsbys affärer ansträngt sig och ska ha en outlet vilket jag tycker är riktigt kul. Ska försöka att ta mig dit och se om det finns något kap som man kan ta med sig hem. 

22:12

Den 2012-09-26, kl 22:12:09
Filed in | Kommentarer: 0
Övningskört. Blev iväg tvingad av Pappa ut i bilen och ut och köra. Gick helt okej och jag börjar få kontroll på det där. Är ju ett år kvar tills jag får ta körkort så det är väl tur att det finns tid för träning. Det är riktigt svårt att lära sig en massa nya saker och det är mycket att hålla reda på på samma gång. Ska faktiskt försöka köra mer och mer men det är inget jag tycker är speciellt kul men det är antagligen för att jag inte kan det. 

19:20

Den 2012-09-25, kl 19:21:06
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Inspiration på låg nivå.
Har väldigt svårt att få inspiration om vad jag ska skriva om här. Jag försöker berätta lite om mitt liv men det är fruktansvärt svårt att få saker som skola och träning att låta intressant. Kanske ska göra en sån där lista där man ska skriva om vissa saker varje dag? Eller en där man ska lägga ut massa bilder på olika saker. Låter roligare men då måste jag få lite tid till att ta kort. Hmm... ska fundera vidare på detta så får vi väl se vad det slutar med.

21:03

Den 2012-09-24, kl 21:03:36
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 

Jag är riktigt shoppingsugen. Vill ha allt just nu, ser hur mycket fina kläder som helst och jag skulle vilja ha turen att vinna någon miljon så jag kunde få den där dröm garderoben. Men jag får väl drömma vidare bland alla online shoppingsidor och hoppas på att jag någon gång i mitt liv hittar en triss lott med en stor vinst på! Jag gillar även den nya instagram kopplingen som gör att man har ett extra arkiv, både dagens och gårdagens bild är därifrån. 

20:58

Den 2012-09-23, kl 20:58:51
Filed in | Kommentarer: 0

Söndag kväll.
Det betyder att det är snart slut på helgen och måndagen är snart här. Jag tycker att veckorna och helgerna går fruktansvärt fort och jag hinner knappt med någonting. Både lördag och söndag har det varit fotboll hela dagen och när jag väl kommit hem så är kroppen helt slut och vill egentligen bara leta upp sängen. Men jobbigt nog så har jag prov på tisdag så när jag kom hem så var det bara att börja plugga ekonomi. Har slagit igen böckerna nu för att kollar på x-factor. 

21:58

Den 2012-09-22, kl 21:58:36
Filed in | Kommentarer: 0
 
Några av mina favoriter från Gina som jag gärna skulle vilja lägga i garderoben i höst. Annars så har hela dagen gått åt till fotboll. Åkte iväg och spelade sista matchen för säsongen med div. 3. Blev förlust med 2-1 men hänger inte läpp för det. Borde egentligen plugga lite ekonomi nu innan filmen Avatar börjar men har verkligen ingen lust eller ork till det. 

17:33

Den 2012-09-21, kl 17:32:58
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Fredagsmys! Har haft fullt upp i veckan, eftersom jag varit ensam hemma har jag knappt hunnit att vara inne på datorn. Men här får ni en liten update på vad jag gjort under veckan: Måndag, Tränade för fullt och jag lyckades ta mig igenom första natten ensam trots att jag gick och kollade minst 100 gånger om dörren var låst. Tisdag, Hade mina fina brudar här på tjejmys. Såg på X-factor och på film, åt en riktigt god efterrätt gjord av Amanda och vi mumsade även i oss godis trots att det inte var helg. Onsdag, Tog mig en tur ner till Kinan med Lisa. åt min absoluta favoriträtt kyklingkebab och efter att ha umgåtts med tjejen i någon timme drog jag iväg på träning. Vilket även var något jag gjorde på torsdagen. Har även varit duktig och städat där emellan och fixat med lite allt möjligt. Det är väl på ett ungefär hur veckan sett ut och nu är det så otroligt skönt med helg! 

20:23

Den 2012-09-16, kl 20:23:22
Filed in | Kommentarer: 0
Vinst idag också. Min kropp är verkligen inte redo för en måndag men har inte speciellt mycket till val. Men har saker planerade varje dag denna vecka så det kommer bli kul har även en to do list så jag antar att det kommer vara fullt upp hela veckan. Nu ska jag fortsätta se på x-factor och alla sjukt duktiga artister!

21:34

Den 2012-09-15, kl 21:34:57
Filed in | Kommentarer: 0
            

Sitter just nu och mumsar på sura godisar och tänker på vilket sjukt bra liv jag
har!

Dock är jag trött och öm i hela kroppen efter att ha spelat match idag. Foten höll men känner att jag fick några andra ordentliga smällar, bara att bita ihop eftersom det är derby imorgon. Kl 16:00 spelar vi emot Rännberg och nu ska vi se till att vinna även på borta plan! 

21:09

Den 2012-09-13, kl 21:09:00
Filed in | Kommentarer: 0
                                

Dagens outfit tagen med en simpel iphone 4. Nu har iphone 5 kommit ut i USA och jag måste säga att jag inte har något intresse alls av att byta ut min 4 för att få lite bättre uppdateringar osv. desutom är det inte alls stor skillnad på utseendet av telefonen och känns inte alls speciell. Nått jag däremot är mer sugen på är att köpa mig en mac dator, min vän amanda bloggade ett inlägg förut idag med lite roliga bilder ifrån mac datorerna ifrån skolan och det är riktigt kul att sitta och leka i dem.





21:05

Den 2012-09-12, kl 21:05:52
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
            

Nu har verkligen hösten kommit.
Har precis tränat och det blir riktigt kallt nu på kvällarna, och det ska bli riktig skönt att hoppa in i en varm dusch. Sen ska jag plocka fram mina mysiga tofflor, krypa ner under täcket och bara må! Det är jag värd efter en dag som denna.

20:44

Den 2012-09-11, kl 20:44:00
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
            

Sitter och drömmer mig bort. Jag vill åka utomlands och besöka massa olika platser! Jag kan verkligen tänka mig att åka jorden runt och uppleva massa historiska platser och skapa egna minnen därifrån. Mitt absoluta favorit ställen som jag verkligen vill till är USA, jag vill åka runt i hela USA och uppleva Golden bridge, frihetsgudinnan, Las vegas och deras kasinon, mm. Nu gäller det bara att börja spara lite pengar om jag
någonsin ska ta mig utanför europas gränser och lära mig lite mer om världen. Nu återgår jag till boken och fortsätter mina härliga drömmar för dom är helt gratis och de enda resor jag har råd med just nu! 

21:00

Den 2012-09-10, kl 21:01:02
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Har just kommit hem från träningen. Känner att min fot skulle behöva någon mer veckas vila men nej det har jag faktiskt inte tid med. Jag orkar inte sitta still och jag får för mycket energi som jag inte gör av med vilket leder till att jag sitter uppe alldeles för länge på kvällarna framför olika serier. När jag väl börjat med en serie har jag också väldigt svårt för att sluta se på dem. Pretty little liars har på senaste tiden varit min bästa vän. Ska dra igång det sista avsnittet som kommit ut men först blir det duschen!

20:12

Den 2012-09-09, kl 20:12:50
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
            


Nu var helgen över.
 Helgen som alla längtar efter, barn för att de ska få åka karusell, alla ungdomar för att de ska få dricka och alla tanter som får köpa på sig bra saker för en billig peng. Jag hade en riktigt bra helg med riktigt trevligt folk och jag har faktiskt inte spenderat några pengar alls! Är verkligen imponerad av mig själv och förstår inte riktigt hur detta har gått till men eftersom jag inte känt något behov av alla mârtens grejer så har jag inte heller köpt något. Något annat som jag nästan skäms lite för är att jag inte åkte någon karusell. Jag som älskar att åka karusell, får helt enkelt skriva ner på min att göra nästa år lista - Åk hur mycket karuseller som helst på mârten 2013.

17:32

Den 2012-09-07, kl 17:31:58
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Mârten.
Idag började marknaden här i Torsby, gjorde mig en tur förut med mamma och pappa. Mârten är för mig något väldigt traditionellt, skulle kännas helt fel att bara skippa allt i hoppa och åka någon annanstans. Trots att det är samma saker på tivolit och samma stånd som säljer grejer så är det något som gör att alla går ut och köper på sig onödiga grejer. Något som också brukar vara speciellt vid mârten är det dåliga vädret men i år tror jag den trenden bryts eftersom det varit strålande solsken idag och enligt väderprognosen ska det bli riktigt fin. Ikväll blir det ut och ha kul med tjejerna. 

16:37

Den 2012-09-05, kl 16:37:27
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Okej. Idag är det alltså min dag. Som alltid så känner jag mig inte ett dugg äldre! Ikväll blir det att äta tårta och ta emot presenter, har dock insett att födelsedagar var mycket roligare när man var mindre och man hade barnkalas osv. Får ta mitt barnkalas nu under marten och ha riktigt kul med flickorna.

21:18

Den 2012-09-04, kl 21:17:00
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
            


Har just kommit hem. Har stått ute och tittat på lite fotboll och nu är hela jag som en stor isbit. Inte helt fel att ta fram ragg-sockor och tjocktröjor. Känns verkligen att hösten börjar smyga sig fram och kylan kommer. Imorgon är det även min födelsedag så då blir det tårta och massa annat gott!

12:16

Den 2012-09-02, kl 12:16:36
Filed in | Kommentarer: 0
                       

Lite bilder ifrån dopet igår. 

09:50

Den 2012-09-01, kl 09:50:23
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Nu åker jag till Sunne. Tar en tripp dit och går i lite affärer. Sen så blir det dop för mitt kusinbar, så dagen kommer gå i ett. Som vanligt på alla släktkalas ser jag mest fram emot alla goda efterätter. Hihi jag är verkligen ett litet kakmonster! Kanske blir att slänga in ett inlägg sen ikväll annars får ni ha en riktigt härlig lördag. För det ska jag ha!