Update av helgen

Den 2013-09-30, kl 18:17:03
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
 
Kolla vad jag lyckades baka under helgen, Rabarberpaj i muffinsform! Fredagen bjödpå årets första studentfest med rockabilly tema, hade hur kul som helst. Dagen efter var det årets sista match men jag som haft en förkylning under hela veckan fick skippa denna. Hade sedan en fin fin kväll med fotbollsgänget med bl.a. mat på O'larys. Söndagen var bara jobbig då förkyldningen var som värst och nu är det måndag och jag känner mig inte speciellt mycket bättre. Snabb update av min helg som pendlat mellan bra och dåligt! 
 

Kvällsmys

Den 2013-09-24, kl 21:50:00
Filed in - Livet | Kommentarer: 1
 
Vet ni vad som kom på posten idag. Mitt körkort! Nu inser jag verkligen att jag har körkort. Första gången jag satte mig själv bakom ratten var helt overkligt. Kändes som jag körde olagligt. Men nu har jag verkligen ett bevis! För övrigt så har denna kväll gått åt till att fixa med engelska presentation. Morgondagen bjuder på friluftsdag vilket betyder att jag slutar tidigt och jag kan fixa med annat här hemma.

Gold

Den 2013-09-23, kl 21:16:00
Filed in - Mode | Kommentarer: 0
Tröja//Bik Bok Väska//Alexander McQueen Nagelack//Chanel Klocka//Marc by Marc Jacobs 
 
Åhh alla dessa guld detaljer! Har förälskat mig i gulddetaljer på svarta saker. Speciellt på detaljer som klockor, väskor och naglar! Klockan från Marc by Marc Jacobs är något som jag definitivt kommer leta efter i New York.

Söndag kväll

Den 2013-09-22, kl 21:33:11
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

 
Ännu har en helg gått och jag tycker den bara har susat förbi. Har haft fullt upp med matcher hela helgen, både spelat och dömt. Men två segrar har ag iaf fått vara med om och ett par mål har jag gjort så jag tycker denna helg varit rätt bra ändå. Måste också säga att jag kommer ha en skön start på veckan då jag endast har en lektion imorgon. Godnatt och hoppas ni har haft en bra helg! Bara fem dagar tills nästa. 

Välkomnar helgen

Den 2013-09-20, kl 18:36:10
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Åå sköna fredag. Efter all stress, nervositet och glädje igår så vaknade jag upp helt urladda imorse. Det var tur att jag hade en ledig fredag och att jag bara kunnat ligga i soffan och latat mig! Har också hunnit läsa lite mode tidningar som köptes för ett par dagar sedan samt att mina naglar har blivit målade svarta. Ha en skön fredag kväll för det ska jag ha framför idol tillsammans med den underbara chokladkakan. 

Härlig dag

Den 2013-09-19, kl 20:30:40
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Jippi. Vet ni vad jag har nu? Jag har äntligen fått körkort! Åkte iväg idag till Sunne för både skrivning och körning. Snacka om att jag var nervös, men det gick bra och nu får jag åka själv i bilen! Något annat jag också gjort idag är att jag har beställt studentresa! Magaluf är resmålet, jag och tre andra tjejer kommer i Maj åka iväg och festa järnet! 

Övningsköra

Den 2013-09-16, kl 21:03:49
Filed in - Livet | Kommentarer: 0


Blev en tidig morgon.
Trots att jag hade sovmorgon till tjugo i tolv så var jag tvungen att gå upp kl. sex för att åka iväg till Sunne och köra. Hade dock bara två lektioner idag vilket gjorde att jag kunde gå hem och sova en sväng på eftermiddagen. Så skönt!

Utsliten

Den 2013-09-15, kl 20:07:35
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Äntligen hemma efter ännu en dag med fotboll. Under denna helg har det varit mârten här i torsby vilket innebär att man hela tiden har något att göra. Man går runt och strosar vid försäljningsstånden på dagen och på kvällen blir det ut på fest. Samtidigt så har jag hunniti spela två matcher en i örebro och en i munkfors. Så nu ligger jag hemma i soffan under filten och är helt utsliten. Är det inte meningen att man ska vila upp sig på helgen?

Körkortsplugg

Den 2013-09-12, kl 20:46:14
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Pluggar, pluggar och pluggar! Har spenderat min kväll med körkortsplugg och övningskörning. Mycket nytt att lära sig men har snart lyckats ta mig igenom testen som finns så jag tror att även detta ska gå bra. Inte lång tid kvar nu tills uppkörning och skrivning! 

Jobbar på

Den 2013-09-11, kl 22:12:19
Filed in - Livet | Kommentarer: 1
Dagarna rullar på. Tisdag gick fort förbi trots att jag slutade tidigare och det inte var någon träning. Idag har jag faktiskt lyckats få gjort lite på de tre håltimmarna vi hade mitt på dagen så denna veckas läxor är gjorda och nu har jag också klart för mig vad jag ska göra som projektarbete. 

Walk in the park

Den 2013-09-10, kl 15:04:13
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Riktigt härligt att värmen fortfarande finns kvar. Trots att det nu är 10:onde september så har värmen i torsby fortfarande stannat kvar. Även fast det inte är sommarvärmen så är det inte heller höst kylan! härligt att inte behöva ta fram alla dessa tjock kläder riktigt än. 

Filmkväll

Den 2013-09-08, kl 13:56:00
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
 
Ensam hemma. Eftersom mamma och pappa var iväg på kräftskiva igår så bestämde jag mig för att skaffa fram en stor godispåse och leta fram en bra film att se på. Det blev Safe Heaven och det var riktigt bra! Ett tips till alla er som gillar Dear John, Last Song,The Notebook och andra liknande filmer! 

No time

Den 2013-09-06, kl 16:54:21
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Igår hade jag fullt upp så han aldrig skriva. Började dagen med massa grattande då jag fyllde 18. Blev iväg till skolan där jag på lunchen gick ner och beställde klipptid, efter skolan åkte mamma, pappa och jag iväg till kina restaurangen och åt middag. Efter det blev det iväg och döma match i västanvik. Så jag hade fullt upp och hade inte riktigt tid för datorn. Desutom har min dator krånglat på senaste tiden så kommer nog behöva lämna in den på lagning snart. Idag har jag inte haft lika fullt upp eftersom jag endast hade en lektion! Men sedan dess har jag promenerat, handlat och fixat med lite papper, ikväll väntas match mot serieledarna! 

kort skoldag

Den 2013-09-04, kl 14:46:59
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
 
Härligt schema. Med en inställd lektion så kunde jag idag gå hem redan vid elva. Hur skönt som helst att ha lite tid över eftersom det var fullt upp Igår, först skola, sen körlektion och sist iväg och döma. Men nu väntas promenad och sen mys med sötisen på bilden. 

Höstfärger

Den 2013-09-02, kl 17:59:00
Filed in - Mode | Kommentarer: 0
 
Linne//HM Byxor//Céline Vintage Skor//Clou Blazer//Gina Tricot Skärp//Moschino
 
Har förälskat mig i dessa färger. Vitt, vinrött och mörkgrönt är färger som jag kommer använda i höst. Jag tycker det är så fint med blandning av mörka höstfärger och sedan en fräsch ljus färg. Ska deffenitivt införskaffa detta nagellack ifrån Chanel. Love it!