Dag 16

Den 2012-01-14, kl 13:11:53
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Det här är jag beroende av

Träning. Jag är ett totalt träningsfreak. Det är inget jag går och tänker på men jag tränar konstant. Har alltid hållt på med två eller tre sporter samtidigt när jag höll på med gymnastiken tränade jag 5-7 dagar i veckan och nu när jag tränar handboll och fotboll tränar jag runt 5 dagar i veckan beroende på hur skolshemat ser ut. Jag har alltid hållit på med sport och det är väl därför det skulle vara hur svårt som helst och bara sluta träna. Vist jag har viloperioder också men jag tycker verkligen om att träna.

Dag 15

Den 2012-01-07, kl 12:19:51
Filed in - Bilder | Kommentarer: 0
Mina snygghetstips

Jag vet faktiskt inte om jag har några snygghetstips att ge men vist jag kan berätt vad jag använder för något.

Shampoo + balsam
Jag använder dessa två som ska hålla håret rakare en längre tid.


Smink
Fondation, rouge, mascara

Sen använder jag inte så mycket mer skönhetsgrejs. Jag är väl inte riktigt den typen som är bra på att sköta om mig själv. Kanske får bli ett nyårslöfte nån gång i framtiden.

Dag 14

Den 2012-01-06, kl 22:20:02
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Det godaste jag vet

CHOKLAD!!! Jag fulkommligt älskar det. Och nej jag jag får inte finnar av det, bara ren myt!
Så om det är någon som vill ge mig någon present någon gång GE MIG CHOKLAD för då blir jag glad.


Dag 13

Den 2012-01-05, kl 20:02:12
Filed in - Bilder | Kommentarer: 0
Det här saknar jag



Dag 12

Den 2012-01-04, kl 17:06:55
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Mitt framtida bröllop

Oj det här skulle jag nog kunna skriva tio sidor om. Men om jag ska sammanfatta så vill jag ha ett klassiskt bröllop. Men jag vill inte att det ska vara i en kyrka utan på en fin plats utomhus. Det ska vara många gäster och det ska vara blommor över allt. Min klänning ska ha ett långt släp och jag ska ha en fin håruppsättning och fint sminkad. Tårtan ska vara en stor och hög tårta och den ska inehålla grädde, choklad och maräng. Sen så ska det vara ett band som spelar och alla ska dansa. Alltså ett stort och dyrt bröllop, vi får hoppas att den som ska gifta sig med mig har mycket cash på kontot. 



Dag 11

Den 2012-01-03, kl 21:27:12
Filed in - Livet | Kommentarer: 1
Ett minne jag aldrig glömmer

Man skapar nya minnen hela tiden. Man fastnar på olika saker och kan relatera till dom i framtiden. 
Jag har specielt många minnen ifrån högstadiet och ifrån gymnastiken. Det absolut bästa minnet är nog NM och vägen dit med truppen. Sex tjejer bestämmde sig för att börja med en trupp hösten 2009. Vi hade ju tävlat mycket innan men aldrig tillsammans. Redskapet var rep och det var våran rysk tränare Nona som gjorde programet. Jag är inte säker på om våran första tävling var en Riks ( hela Sverige) eller om det var hemma tävling. Iaf så tror jag vi fick runt 15-16 poäng och var jätte nöjda.Vi tävlade mycket under hösten + många läger. I början på januari åkte vi iväg på landslagsläger i stockholm där vi fick hjälp med vårat program och bra träning. Vi fick reda på att utagningen till NM skulle ske på Star som var tävlingen i slutet på Januari. Det gick super bra och vi fick runt 19 -20 poäng. Fick strax efter reda på att vi var den enda Svenska junior truppen som skulle få representera Sverige. Månaden senare drog vi iväg till Norge och Oslo. Det var helt underbart och nervöst att få visa upp sig i Sverige kläderna. Vi hade även med oss en helt busslass som var vår hejaklack här ifrån Torsby. Nör vi gick ut och körde vårat programm var det en helt enorm känsla. Man hörde knappt musiken när man körde eftersom vår hejaklack var helt galna. Vi körde ett riktigt bra program och fick 21-22 poäng. Vi hamnade på tredje plats men det var ett otroligt minne och nått jag aldrig glömmer.

Dag 10

Den 2012-01-02, kl 15:50:00
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Det här stör mig

Det finns massa små saker som jag stör min på. Olika ljud som jag ryser av, människor som anser att dom är bättre än andra och hur vädret i Sverige är. Jag har väl inte just nu någon stor grej som jag stör mig på men varje dag så möter man ju nya saker so man både gillar och ogillar.

Dag 9

Den 2012-01-01, kl 19:36:25
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Min dag - Nyårsafton

Okej, började dagen med en tur till Sunne med mor och moster. Blev bara ett par örhängen och en molusk som inköp. Åkte hem och åt våfflor hos mormor och morfar. Iväg och handla. Fixa i ordning alla saker innan jag drog iväg till Amanda för att fixa sig inför kvällen. Runt halv sju åkte vi ner till Emma där vi åt god mat och pratade. Firade in året på ett bra sätt och hade en riktigt bra kväll.