Måndag

Den 2014-11-17, kl 22:18:00
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
     
 
Blev en tidig morgon då jag var tvungen att vara nere i Karlstad redan vid åtta för att göra lite grupparbete. Skönt att vara klar med det nu iaf och förhoppningsvis så är den delen helt över. Det är verkligen en underbar känsla att få boka av saker på att göra listan! Träffade även min pingla Amanda i stan och det blev en fika stund på espresso house. Måste säga att denna chokladkaka eller Mudcaken var både riktigt god och supermäktig. 
Efter att jag kommit hem till Torsby blev det ett konditionspass och lite bålstyrka som avslut på dagen. Blir en tidig kväll då jag även imorgon måste åka tidigt... Hatar att börja tidigt... 
 
 
 

Lördag

Den 2014-11-15, kl 17:36:09
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
(bilderna är amandas)
 
Ännu en vecka har gått. Idag har jag spenderat dagen i min gamla skola då det var öppet hus där. Hälsade på gamla lärare och träffade Lisa. Tycker det är himla kul att alla program gör något som ska väcka intresse. Riktigt kul med alla UF företag och allt gott fika som finns men också att man som idag kunde ta kort där man va i en cirkus! Riktigt kul att man faktiskt engagerar sig. Måste också säga att många minnen ifrån i våras och min tre år där kom tillbaka, en riktigt kul tid och saknar alla underbara vänner som man spenderade i stort sett varje dag tillsammans med. 

Torsdag

Den 2014-11-13, kl 22:46:00
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
     
 
Idag har jag varit ledig! Så skönt att kunna ta en ledig dag mitt i veckan. Ska till skolan imorgon men sen är det helg. Idag har jag också varit iväg på modevisning här i torsby, flera affärer som har gått samman och visar hur deras höst- och vintermode ser ut. Fick även en hel del bra tips på jul- och nyårsoutfits. 

Söndag

Den 2014-11-09, kl 20:59:42
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
    
(bilderna från en annan härlig utekväll)
 
Dom senaste två veckorna har gått i ett. Har haft än det ena och än det andra vilket gjort att jag inte har haft så mycket tid över. Har också dragit på mig en förkyldning så är inte helt på topp.Trotsade min förkyldning igår och drog ut på partaj med mina finaste vänner! Hade en riktigt kul kväll med mycket drag och mycket dansande. Nu drar en ny vecka igång och som vanligt är helgen alldeles för kort.