19:26

Den 2012-08-31, kl 19:26:52
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Lite sommarvärme finns kvar. Idag har vi haft en riktigt fin dag här i Torsby, solen har lyst och det är varit varmare än de senaste dagarna. Jag själv har haft en helt lugn fredag, tog en lång sovmorgon och sedan efter skolan gick jag och Amanda ner och besökte La Rose som har utökat sin affär. Jag tycker det blev riktigt bra och härligt med en ny affär.

18:42

Den 2012-08-30, kl 18:42:39
Filed in | Kommentarer: 0


Idag har varit en - ta hand om mig själv dag. Har även försökt att få någon ordning i min garderob men det är toltat omöjligt. Har på något sätt massa kläder men inget som passar med det andra eller något jag kan ha nu när det börjar på att bli kyligt vart man än är. Jag som även tänkt att inte handla något på ett tag för att spara pengar känner mig nästan tvungen till att köpa något för annars kommer jag att frysa ihjäl i vinter. Nu ska jag titta vidare på alla hemsidor och kanske men bara kanske så klickar jag hem något. 

19:53

Den 2012-08-29, kl 19:53:00
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Jag är verligen utsliten. Vaknade nyss efter att ha sovit i soffan i ca. 2 timmar. Även igår somnade jag i soffan efter skolan och jag är ändå lika trött när jag vaknar till liv. Jag som trodde jag sovit ordentligt under hela sommarlovet.. Men men nu har jag bara mina två lätta dagar kvar i skolan och sen tar jag helgen. Ska faktiskt iväg på min kusins barns dop. Tror jag ska ta med mig kameran och försöka få några fina bilder. Nu måste jag fixa någon mat, min mage skriker av hunger!

15:33

Den 2012-08-26, kl 15:33:55
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Riktigt jävla glad.
Det är hur dåligt väder som helst ute men trots det är jag på hur bra humör som helst. Har rensat i datorn och gått igenom massa minnen är antagligen det som fått mitt humör att gå upp. Sitter och skrattar åt gamla konversationer och bilder mm. Jag förstår inte att man måste se saker för att komma ihåg, varför kan inte alla dessa minnen spelas upp i huvudet hela tiden? Jag tycker att hjärnan borde hålla kvar vid alla bra minnen och påminna oss varje dag om hur bra vårat liv egentligen är. För oftast så ser vi bara allt dåligt som händer oss istället för allt bra. Nu ska jag fortsätta vara på mitt bästa humör och jag vet att min kväll kommer bli riktigt bra!

19:16

Den 2012-08-25, kl 19:16:01
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Lördag. Jag vet inte om jag är ensam om detta eller om det finns fler men jag kan verkligen älska att bara få vara hemma själv en lördagskväll. Trots att jag är bjuden på kräftskiva med fotbollslaget så tycker jag helt enkelt att det är precis lika skönt att sitta hemma. Har precis varit iväg och kollat på när mitt lag spelat mot serieledande och obesegrade Eda. Kan bara säga att Eda fortfarande är obesegrade. Men en riktigt bra match av laget trots allt!

Den 2012-08-23, kl 18:01:12
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Har haft en riktigt skön dag. Trots att det regnat precis hela dagen så har jag haft det helt okej. Slutade runt 12 och här hemma har jag tittat på lite serier och fixat med lite alt möjligt. Jag kan kubiker göra speciellt mycket med tanke på foten men jag försöker göra de bästa av det!


21:08

Den 2012-08-22, kl 21:08:07
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Stukad fot. Igår när det var dags för match så lyckades jag stuka min fot och nu är den i dubbel storlek. Ont och svullen det är vad den är,just nu är jag mest trött och tycker allt är super jobbigt. Varför ska alltid jag lyckas skada mig?

22:16

Den 2012-08-20, kl 22:16:33
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Imorgon är det dags. Skolstart, har sett mitt schema och måste säga att jag är riktigt nöjd. Det är stor skillnad mot förra året och nu så har jag inte alls lika många teoretiska timmar som ifjol vilket kommer göra att skolan blir mycket roligare och att jag verkligen kan lägga ner mig i alla ämnen. Har även varit riktigt duktig med att lägga fram de kläderna jag ska ha imorgon och fixat med annat smått. Nu går en leende Rebecca och lägger sig och hoppas att hon vaknar upp på samma humör.

14:16

Den 2012-08-19, kl 14:17:03
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Tre bilder som förklarar min helg.


18:42

Den 2012-08-17, kl 18:46:14
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Ikväll ska jag fiska. Denna helg är det dax för vårt årliga kräftfiske + kräftskiva. Det är riktigt kul att fiska kräftor och sedan sitta och grilla korv mitt i natten. Imorgon blir det kräftskiva och förhoppningsvis så får vi riktigt många kräftor inatt. /tjejen som är på resande fot.


15:47

Den 2012-08-14, kl 15:47:32
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Tätt i näsan.
Min bästa vän nässprayen har fått besöka mig denna dag. Inte super kul att vakna upp av att man knappt kan andas. just nu sitter jag ute på altanen och kollar lite bilder från Göteborg. Sitter också och är riktigt avundsjuk på Amanda som är i Cypern nu och Lisa som åker utomlands imorgon. Själv så har jag ingen utomlandsresa planerad på ett bra tag framöver så jag får nöja mig med Sverige och alla sevärdigheter som finns här. Ska ju faktiskt iväg på vårat årliga kräftfiske och kräftkalas till helgen, inte helt fel det heller.

11:31

Den 2012-08-13, kl 11:31:11
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Full fart.
Ja de senaste dagarna har gått så otroligt fort, har spenderat tid i Göteborg med besök till Ullared och kusten. Sett på fotboll och spelat fotboll. Har också varit med i en självförsvarningskurs så nu har jag lärt mig några knep om jag skulle hamna i en farlig situation. De senaste dagarna har även solen tittat fram och jag har försökt att få lite färg. Nu är vi även inne på sista sommarlovs veckan vilket känns både tråkigt och underbart samtidigt. Vi såklart ha sommar en längre tid men ska bli skönt att få träffa alla underbara vänner.

12:25

Den 2012-08-07, kl 12:25:40
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

Älskar att bara va.
Idag är en sån där dag när jag bara kan ligga i soffan, se ut som fan själv och bara må. Detta är något som jag tycker oerhört mycket om och jag skulle kunna göra detta flera gånger i veckan om jag hade tid till det. Imorgon blir det resa ner till Göteborg och vi kommer troligen göra en resa ner till Ullared, förhoppningsvis så får jag med mig de saker jag har på min "måsteköpainnanskolan" lista.

12:18

Den 2012-08-06, kl 12:18:07
Filed in - Livet | Kommentarer: 0
Nu är Svennis Cup slut och Torsby har återgått till det normala. Helgen har bjudit på fint väder och när jag kom hem på fredags kvällen såg jag ut som en ny kokt kräfta i ansiktet. På tal om kräftor så är det ju augusti nu och kräftkalas är det åt alla håll. Trots att jag inte äter kräftor så ska vi iväg på vårat årliga kräftfiske nere i Dalsland tillsammans med släkten om två helger. Riktigt kul att gå runt på natten och leta efter kräftor. Ser fram emot detta!

13:01

Den 2012-08-02, kl 13:01:43
Filed in - Livet | Kommentarer: 0

2 Augusti.
Tänk att sommarlovet snart är slut, har hunnit med så mycket men ändå för lite. Om solen ändå ville titta fram nu de sista veckorna av lovet. OS får mycket av min tid nu när vädret är som det är. Det är väl tur att jag är lite av en sportfåne för annars hade jag nog inte vetat vart jag skulle ta vägen. Imorgon börjar Svenniscup och jag ska iväg och döma hela helgen. Många fotbollsmatcher kommer att spelas i Torsby och det är en stor grej för vår lilla kommun att runt 135 lag kommer hit och vill spela fotboll. Nej nu ska jag återgå till mitt OS tittande.